mei 20, 2022

YouTube Vanced, dat ‘gratis YouTube Premium’-service levert, wordt stopgezet! Dus wat zullen Vanced-gebruikers doen?

Vanced, dat bekend staat om het bekijken van YouTube-video’s zonder advertenties, zal in de nabije toekomst niet worden weergegeven, aldus de verklaring die vandaag is afgelegd. De app moest worden afgesloten na de juridische kennisgeving van Google.
 

Vanced , dat al jaren wordt gebruikt als een ‘piraten’-alternatief voor de YouTube-applicatie van Google , kwam vandaag naar voren met een nieuwsbericht waar de gebruikers erg boos over zullen zijn. In het bericht dat op het Twitter-account van de populaire applicatie werd gedeeld , werd bekend gemaakt dat de applicatie niet meer doorontwikkeld zal worden  . Er is aangekondigd dat de downloadlink van de applicatie de komende dagen van de websites wordt verwijderd.

Vanced noemde de reden voor deze plotselinge aankondiging ‘wettelijke redenen’. Het team achter de app vertelde The Verge dat Google hen een brief had gestuurd met het verzoek om te stoppen met het ontwikkelen en distribueren van de app. In die brief stond dat er verzoeken waren gedaan door het team om alle verwijzingen naar YouTube te verwijderen, het logo te wijzigen en alle links naar YouTube-producten te verwijderen.

Vanced is nog steeds beschikbaar op telefoons waarop het volgende is geïnstalleerd:

De Vanced-applicatie, die al jaren actief is, stond bekend om zijn advertentievrije video- kijkfunctie zonder de noodzaak om Premium aan te schaffen, vooral voor degenen die YouTube willen bekijken . Aanpassingsopties die niet beschikbaar waren in de officiële YouTube-applicatie maakten Vanced echter ook de voorkeur boven YouTube.

Vanced, dat niet langer beschikbaar is om te downloaden en te ontwikkelen, blijft werken op telefoons waarop de app momenteel is geïnstalleerd . De applicatie ontvangt vanaf vandaag echter geen nieuwe functies of updates.

Vanced is het nieuwste slachtoffer in de oorlog van YouTube met apps van derden. Daarvoor had Google onlangs de activiteiten geblokkeerd van twee populaire Discord-muziekbots, Rythm en Groovy . Beide apps overtroffen de advertenties van Google en boden een advertentievrije muziekervaring.

Vinkmag ad

Read Previous

Hoe worden planten defensief tijdens elke dreiging?

Read Next

Elon Musk legt uit wat je beter kunt investeren in tijden van ‘hoge inflatie’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Most Popular