mei 20, 2022

Het is een gedoe geweest! Spotify brengt eindelijk de functie die pas 5 jaar in de iPhone-app zit naar Android

Spotify heeft eindelijk de functie geïntroduceerd om aan de wachtrij toe te voegen door te vegen, die het jaren geleden alleen voor iOS publiceerde, voor Android-gebruikers. Vanaf nu kunnen sommige Android-gebruikers nummers of podcasts aan de wachtrij toevoegen door te vegen.

Spotify , ’s werelds populairste online muziek- en podcastplatform , introduceerde jaren geleden een functie voor iOS-gebruikers. Met deze functie kon een gebruiker die naar muziek of podcasts luisterde, eenvoudig een stuk inhoud aan de wachtrij toevoegen. Een kleine veegbeweging was voldoende voor de gebruiker om van dit gemak te profiteren. Deze functie is eindelijk ook beschikbaar voor Android-gebruikers .

Degenen die Spotify in het Android-ecosysteem gebruikten, hadden een paar tikken nodig om nieuwe inhoud aan de wachtrij toe te voegen. In deze context was het allereerst noodzakelijk om op de drie stippen naast het nummer of de podcast die moet worden afgespeeld te tikken en vervolgens de optie “Toevoegen aan wachtrij” te gebruiken. Nu is het niet meer nodig . Wanneer gebruikers hun vingers over de inhoud bewegen die ze aan de wachtrij willen toevoegen en vegen, hebben ze dit snel gedaan.

Zo ziet de nieuwe functie van Spotify eruit:

Spotify heeft vorig jaar zelfs een statement gemaakt over deze functie en aangekondigd dat het geen plannen heeft om de functie naar Android te brengen . Het lijkt er echter op dat er een einde is gekomen aan de 5-jarige koppigheid van het bedrijf. Omdat deze functie nu ook door Android-gebruikers kan worden ervaren .

Bij onze laatste controles zien we dat de swipe-wachtrijfunctie van Spotify niet voor alle gebruikers beschikbaar is . Zoals we vanaf hier kunnen zien, wordt de functie momenteel getest met een groep gebruikers. Misschien rolt het bedrijf de nieuwe functie geleidelijk uit. Spotify heeft hierover geen uitspraak gedaan .

De scrollfunctie in het Android-ecosysteem wordt als volgt gebruikt:

Mobiele apps

YouTube Vanced, dat ‘gratis YouTube Premium’-service levert, wordt stopgezet! Dus wat zullen Vanced-gebruikers doen?

Vanced, dat bekend staat om het bekijken van YouTube-video's zonder advertenties, zal in de nabije toekomst niet worden weergegeven, aldus de verklaring die vandaag is afgelegd. De app moest worden afgesloten na de juridische kennisgeving van

Wetenschap

Hoe worden planten defensief tijdens elke dreiging?

Wetenschappers hebben ontdekt hoe planten defensief worden als ze worden aangevallen. Visualiserend de momenten waarop de planten het waarschuwingssignaal van de bladnerven naar de andere delen overbrengen, ontstond een oogverblindend feest van licht. Al deze

Wetenschap

Wat er in onze hersenen gebeurt op het moment van overlijden Voor het eerst ontdekt: het woord “Mijn leven flitste voor mijn ogen als een film” bleek waar!

Het EEG-apparaat dat werkte op het moment dat een patiënt stierf, zou een enorm mysterie over de dood van mensen hebben onthuld. Toevallig kwam uit het onderzoek naar voren dat mensen dromen op het moment van

Vinkmag ad

Read Previous

Wordle, ontwikkeld door één persoon, voor miljoenen verkocht aan The New York Times

Read Next

Hoe worden planten defensief tijdens elke dreiging?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Most Popular