mei 20, 2022

Veel apps, waaronder Spotify, Discord en Slack, hebben toegangsproblemen

Het probleem begon opnieuw op Discord, Spotify, Spectrum en veel in de VS gevestigde serviceplatforms. Gebruikers ondervinden problemen op verschillende platforms.

Veel websites en platforms in de Verenigde Staten hebben de afgelopen dagen te maken gehad met toegangsproblemen. De problemen, vooral voelbaar op 8 maart, manifesteerden zich op 9 maart op sommige platforms.

Hoewel de bronnen van deze problemen nog niet zijn onthuld, schrijven veel mensen de onderbrekingen toe aan cyberaanvallen, aangezien de spanning tussen het Westen en Rusland in de cyberwereld voortduurt.

Probleem herstart op sommige platforms (9 maart 17.05)

Terwijl Slack, Discord en vele andere websites en platforms gedurende een zeer korte tijd toegangsproblemen ondervonden, begonnen ze ook niet al hun functies te vervullen. 

Er zijn toegangsproblemen op veel platforms afkomstig uit de VS (8 maart)

Tijdens het Apple-event op 8 maart begonnen Discord en Spotify toegangsproblemen te krijgen . Hoewel veel mensen dachten dat het met het evenement te maken had, bleek de situatie heel anders te zijn.

Het OSINTdefender Twitter-account maakte bekend dat bijna alle sociale media en platforms uit de VS waren ingestort in de informatie die het deelde. De oorzaak van dit probleem is onbekend .

Veel diensten, met name Discord, Spotify, YouTube en zelfs Cloudflare, ondervinden toegangsproblemen. Hoewel veel mensen beweren dat deze problemen te wijten zijn aan een cyberaanval door Rusland, is er nog geen verklaring afgelegd om dit te bewijzen.

Hoewel sommige diensten langzaam weer normaal beginnen te worden, zijn er nog steeds problemen met diensten als Amazon Web Services, Google Cloud en Zoom. De Russische regering of hackersgroepen hebben hierover geen verklaring afgelegd .

Vinkmag ad

Read Previous

Geweldige innovatie voor ‘verdwijnende berichten’ van WhatsApp: je kunt elk bericht dat je wilt voor altijd bewaren

Read Next

Android-telefoons in Oekraïne om meldingen over Russische luchtaanvallen te verzenden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Most Popular